donderdag 11 augustus 2011

12 juli 2011 - Gea met Pensioen

12 juli was het zover. Gea nam afscheid van het GVB te Amsterdam. Een tweetal recepties viel haar te beurt. De eerste, 's morgens, was aan het Hoofd Werkplaats in Amsterdam-Zuidoost. Tijdens de receptie kreeg Gea een beeldje van metaal uitgereikt dat eigenlijk alleen voor degene bestemd is die bij de werkplaats werkzaam was geweest.
Na de lunch werden wij rondgeleid over het complex van de werkplaats. Het was indrukwekkend te zien met hoeveel materieel, machinerie en personeel het openbaar vervoer in Amsterdam rijdend gehouden wordt. En dan ook de plannen voor de toekomst. Nieuw rijdend materieel vereist een nieuwe aanpak en uitbreiding van de werkplaatsen.

's Middags was er de receptie aan het hoofdkantoor GVB te Sloterdijk.
Met hapjes en drankjes werd Gea in de bloemetjes gezet. Een welkome geschenk waren 2 museum-jaarkaarten. Vele collega's kwamen Gea's hand schudden. Een van de gasten bood Gea nog een speciaal geschenk aan. de datum mocht ze zelf kiezen.


Met een salonboot, zoals op de foto, werd Gea uitgenodigd met belangstellenden een tochtje door de grachten van Amsterdam te varen.
Ook deze dag kon niet meer stuk.

1 opmerking:

  1. Hoi Gea en Peter.
    Heb genoten van de foto`s en de uitleg.
    Geniet samen vele jaren van jullie welverdiende pensioen.

    Jeannet

    BeantwoordenVerwijderen