dinsdag 20 september 2011

Camping de Berken - Dinsdag 20 september 2011

De temperatuur is:


Het weer voor vandaag en morgen.

Wolkenvelden

Er zijn wolkenvelden en in het noorden en westen kan er af en toe lichte motregen vallen. De middagtemperatuur ligt tussen 17 graden in het noordwesten en 20 in het zuidoosten. De zuidwestenwind is matig en langs de kust (vrij)krachtig.

In de nacht van dinsdag naar woensdag is het bewolkt en valt er vooral in het noordwesten af en toe regen. De minimumtemperatuur ligt rond 13 graden. De zuidwesten wind neemt in de loop van de nacht af tot matig.

Woensdag is het bewolkt en valt er af en toe regen, het meeste wederom in het noordwesten van het land. In de loop van de middag trekt de zone met lichte regen zuidoostwaarts. De middagtemperaturen liggen tussen de 17 en 21 graden. De wind blijft overwegend in de zuidwesthoek en is matig, langs de kust vrij krachtig. (Bron: KNMI)Vandaag een rustig dagje. Gea naar de dokter voor haar voet in Gasselternijveen. Gaat al een stuk beter, de ontsteking is bijna over. Boodschappen doen in Gieten. Een bloemetje kopen voor Tante Mina. Is vandaag jarig en gaan we op verjaarsvisite.