vrijdag 18 november 2011

Wijk aan Zeëerweg - vrijdag 18 november - bijkeuken

Nog tien glasstenen en het wandje is klaar. Tot de één voorlaatste rij gaat het goed. Maar dan moet ik uitvogelen hoe ik de specie tussen de laatste rijen moet aanbrengen.Zoals de Engelsen zeggen: "We will cross that bridge, when we get there." Het lijkt me een uitdaging. En gedult is een schone zaak.


 Ondertussen is onze huiskamer getransformeerd tot een werkplaats. Gea heeft de bijkeukendeur op schragen geplaatst en deze onze hoofdkleur "Grachtengroen" geschilderd.

Weersverwachting vandaag en morgen


Opklaringen, in de nacht en ochtend mist

Naast opklaringen komen er ook nog enkele wolkenvelden voor en in het Waddengebied ook nog mist. De temperatuur varieert tussen de 8 graden in het noordelijk kustgebied tot lokaal 12 graden in Zuid-Limburg. De zuidelijke wind is overwegend matig, kracht 3 tot 4.
Vanavond en vannacht ontstaat er weer op veel plaatsen mist. De temperatuur zakt naar waarden rond de 4 graden. Er staat een zwakke zuidoostenwind.
Morgen begint de dag op veel plaatsen met mist die weer hardnekkig kan zijn. In de middag kan op een aantal plaatsen de zon weer te zien zijn. De middagtemperatuur ligt rond een graad of 9, in gebieden met hardnekkige mist enkele graden lager. De zuidoostenwind is zwak tot matig, kracht 3 of minder. (Bron: KNMI)


Volgens Buienradar geen weer om buiten te gaan schilderen.


  Dan maar binnen, bij de warme kachel.