maandag 2 april 2012

Vakantie in Tasmanie - zaterdag 31 maart 2012

Het wordt een lange zit. Nog 12 uur en 15 minuten totdat we in Londen zijn.


Van slapen kun je haast niet spreken, het is meer dommelen. Maar nog één uur en dan landen we op Heathrow in Londen. En dan nog een uurtje naar Schiphol. We zijn daar net overheen gevlogen.
Vanuit het raampje kunnen we de lichtjes van London zien, alles is nog in diepe rust. Behalve op het vliegveld, dat is een city that never sleeps.


Nu nog het laatste gedeelte naar Amsterdam. Met een bus worden we vervoerd naar terminal 5. Om naar de gate te kunnen gaan, moeten we met de subway. Al met al zijn we dan toch zo'n 15 minuten kwijt voordat we bij het vliegtuig zijn. Maar we hebben gered. Het vliegtuig staat al klaar en we kunnen binnen enkele minuten al aan boord.


Uiteindelijk na 32 uur vliegen landen we op Schiphol. Groot is de verrassing dat voor ons een welkomst comité staat te wachten. Nog even een barretje zoeken voor een bakkie en dan naar huis.


Thuisgekomen legt de schilder de laatste hand aan onze gevel. Het hekwerk ziet er keurig uit, alsof het zo uit de fabriek is gekomen. Rest ons nog de koffers uit te pakken, maar dat kan ook morgen. Eerst even bijkomen.

Dat is dan ook het einde van deze geweldige vakantie. We hebben er met volle teugen van genoten.