maandag 7 november 2011

Wijk aan Zeëerweg - zaterdag 5 oktober 2011 - verjaardagsweekend

Zaterdagmorgen dat is toch bijtijds opstaan. We gaan met de bus naar Haarlem en een kadootje bij V&D te kopen voor Eline. Zij wordt zondag 15 jaar, maar viert het zaterdag. Op haar wensenlijstje stond een hanger met engelvleugeltjes vermeld. Bij navraag hadden zij, volgens het internet, de hanger alleen in Haarlem.Echter het gewenste was niet aanwezig, maar kon wel besteld worden. Daar konden we niet op wachten, vandaag is de verjaardag. Na enige ruggespraak was het ook goed dat we de oorbellen met engelen vleugels konden aanschaffen.

Na de feestelijkheden bij de familie van der Zwet Slotemaker op weg naar Oss. Daar wachtte ons een tweede verjaardagspartij. Ria Grit vierde haar vijfenzestigste verjaardag. Dat wilde we niet overslaan. Weinig last hebben gehad van de files hebben we het uiteindelijk gevonden. De situatie rondom Den Bosch heeft ons wel wat in verwarring gebracht. Op de A2 mistte we het bord Oss en zodoende konden we pas bij de Maastrichtseweg weer terug keren om op de A59 te geraken.


Eerst inchecken en dan naar het adres waar het feest gehouden wordt. Gebleken was dat het huis op een steenworp van het hotel lag, maar in het donker en de weg niet wetende vertrouwde we op onze "Beppy". En deze bracht ons zonder omwegen op de bestemming.

Op de uitnodiging stond naast het gebruikelijke
ook het verzoek om goudvissen mee te nemen. Dus wij een tweetal goudvissen gekocht, in een plastikzak. Op naar het feest.Bij de deur stonden een twee grote vazen die tijdelijk als aquarium moesten dienen en daar mochten onze goudvissen ook tussen gaan zwemmen.


Dit feest duurde tot de kleine uurtjes en zo rond één uur gingen we een poging wagen om het hotel terug te vinden. Wederom met de hulp van "Beppy" lukte het ons om het etablissement te bereiken. Voor ons een verrassing wat voor kamer het is. Maar het zag er keurig uit en hebben we weer een adres op ons lijstje staan waar we voor een overnachting naar toe kunnen.
De volgende ochtend aan het ontbijt. Scrambled Eggs en Beacon stonden o.m. op het menu. Heerlijk zo'n uitgebreid ontbijt. Bij het uitchecken nog een kleine verrassing, waarschijnlijk zondagskorting, het ontbijt stond niet vermeld op de afrekening.

Het hotel staat midden in de bossen. Een ideale uitvalbasis voor een wandeling in de omgeving.We hadden met Ria afgesproken dat we nog even een "bakkie" zouden doen. Zo gezegd, zo gedaan. Na de koffie en de lunch zijn we huiswaarts naar IJmuiden gegaan. Al met al een lekker weekend.