donderdag 5 april 2012

Wijk aan Zeëerweg - woensdag 5 april 2012


Het bouwpakket van de barbecue uitpakken en in elkaar zetten. Het zal me benieuwen.


Het is even puzzelen, maar nu dat ie in elkaar zit is het net een echte barbecue.Verder met de gang. De schroten zitten op z’n plaats. Morgen hout halen voor de afwerking van de kast. Als je mee bezig bent, heb je mogelijkheden genoeg om zaken bij te stellen.
Zoals het plaatsen van de bodem van de kast. Een steun aan de muur. Een hoeklijn over de lengte van de kast moet er voor zorgen dat de bodem niet uitzakt.


En dan is het tijd voor het avondeten. Mooi, dan kunnen we de barbecue uitproberen. Aansluiten, de plaat op temperatuur en dan de hamburger op de plaat. Uitjes erbij en dan maar gaar stoken.


Na enige minuten en het spul is gaar, genieten maar. 't Is net alsof we nog in Tasmanië zijn.

Wijk aan Zeëerweg - dinsdag 3 april 2012


Vandaag weer verder met de gang. Boven de deur moet een afstand van 3 cm overbruggen worden voordat ik de schroten kan aanbrengen.


De schrotenwand is voor achterkant van de kast. Ik ben er nog niet uit of ik weer schuifdeurtjes aanbreng of een gescharnierde luik.

Vanuit de serre kijk ik in de tuin. Deze moet weer flink onder handen genomen worden. Ik heb ook het idee dat een merelpaartje in de klimop een nest aan het bouwen is. Ik zie ze steeds maar sjouwen met takjes en ander klein spul.

Met een beetje massel ruimen zij de rommel op.

De barbecue is door de post gebracht. Morgen uitpakken en kijken hoe dat ie er uitziet.
Misschien wel meteen uitproberen.