zondag 1 januari 2012

Wijk aan Zeëerweg - zondag 1 januari 2012 - nieuwjaarsdag

Op de eerste plaats wensen wij eenieder een voorspoedig en gezond 2012.


Oudejaarsdag 31 december 2011.
Even na tweeën gebeld met Down Under. Om twee uur 's middags is het nieuwe jaar in Tasmanië ingegaan. Spijtig te horen dat het niet zo goed gaat met Dieneke haar moeder. Heel veel sterkte van onze kant.
Oudejaarsavond gevierd met John en Hellen. We lieten ons de oliebollen en appelflappen heerlijk smaken.
Eerst nog een spelletje keessen. Hellen was te vlug met denken en het doen gaf weinig resultaat.

Aan tafel voor het diner. Gourmetten met vlees en vis. Kaarsjes aan voor de sfeer. Gea kijkt of alles in orde is.

 

 Aanvallen!!!! Eet smakelijk.
 

Na het eten toch nog even opnieuw de spelregels van het Keezen doornemen en dat had effect. John en Hellen wiste ons beide keren te verslaan. Nu ze won was ze in opperste stemming. Rond half tien de televisie aangezet. De conference van Joup van 't Hek is bij ons favoriet. En dan wachten op de klok van twaalf. Met de bekende bubbels in onze hand werd het 1 januari 2012.

Nieuwjaarsdag is eigenlijk de kater van oudejaarsavond. In de keuken de berg afwas. Jammer dat dat geen onderdeel is van de inburgeringscursus. Je kan het altijd nog aanbieden om met de afwas te helpen. Maar ja, met z'n tweeën is het werk ook wel gedaan.

Op straat is het net als bij de afwas. Je maakt rommel, heb er plezier van en als het weg is ziet het er stukken beter uit.


Voor wat betreft de voortgang van de verbouwing, gaan we ons eerst richten op het opknappen van het kleine kamertje. Aan de kozijnen moet er nog wat aan gebeuren, maar dat zijn kleine details.