maandag 21 november 2011

Wijk aan Zeëerweg - maandag 21 november - bijkeuken

Het bovenste gedeelte van de glaswand is nog niet helemaal droog, dus nog even wachten met verwijderen van de nokjes tussen de glasstenen. De rest is mooi opgedroogd en daarvan zijn de glazen en de voegen vrijgemaakt van het overtollige specie. Ook is de afvoer aangesloten voor het regenwater.Aan de onderkant kan ik beginnen met de voegen. Ware het niet dat de schilderes in de bijkeuken bezig is.


Het kozijn moet verfvrij zijn. Dat gebeurt met de krabber en de verfbrander.


In de werkplaats is de deur gedraaid en ook die zijde is Grachtengroen. Als het verf goed is gedroogd, kan de deur worden opgeschuurd en het laatste likje groene verf maakt de deur tot een volwaardige achterdeur.

Voor.

En na

We hebben een mailtje van Gerard en Dineke gehad over het voetbal evenement in december. Hun kleinzoon mag, met z'n grootvader, en een ploeg voetballers uit Queensland, Australie veertien dagen naar Europa. De reis begint in Liverpool, Engeland, dan naar Barcelona, Spanje. Op 8 december komt de ploeg aan op Schiphol en gaan dan naar Eindhoven. In Nderland zijn zij te gast bij PSV en FC Twente.

Van hun aankomst op Schiphol hebben we de vluchtgegevens en zullen dan op donderdag 8 december om tien voor zes kijken of we ze kunnen verwelkomen. Het programma in Nederland ziet er vol met evenementen uit, maar we willen proberen om een gaatje te zoeken dat we Gerard en z'n kleinzoon kunnen spreken.