woensdag 3 oktober 2012

Wijk aan Zeëerweg - week 37 - 39

Donderdag 13 september 2012

Ons stoeltje is terug van de meubelspuiterij. Hij ziet er geweldig uit. Nu kan deze terug naar de stoffeerder om weer aangekleed te worden. Onze slaapkamer is toe aan een opknapbeurt. De wand achter ons bed moet wat in de stijl van de rest van de kamer worden opgeleukt. De wand opnieuw gewit. De spiegel en de plank opnieuw in de lak.Onze gedachte gaat uit naar het maken van een lambrisering van grenen schroten om de slaapkamer een ander tintje te geven.

Eerst de schroten in de lak zetten en daarna op de muur bevestigen. Dan krijgt het langzamerhand het beeld wat wij in onze gedachte hebben.
De hulplatjes zijn nodig om druk op de schrootjes te zetten waardoor de lijm stevig op de wand drukt.

En zo is de lambrisering een feit. De afdeklatjes geplaatst en de spullen kunnen weer terug.

Zelfs Dorus denkt: "Zo die flauwekul is weer over, ik kan weer lekker op bed liggen.

Zondag 23 september 2012.

Vandaag vieren we mijn verjaardag. Ter gelegenheid van dit festijn heeft Gea  een heerlijke taart gemaakt.


Het was een gezellige dag, met alle vrienden en familie.

Vrijdag 28 september 2012.

Vandaag moesten we vroeg op staan. Om 10 uur werden we verwacht in Odoorn. Tante Tiny, de oudste zuster van Gea's moeder, was overleden en werd begraven.Na afloop van de plechtigheden werd er een lunch voor de genodigden aangeboden. Zo'n dag met al de familie van Gea heeft dan wel  wat weg van een familie reünie. Jammer eigenlijk dat dat bij dergelijke gelegenheden moet plaatsvinden. Maar misschien kunnen we volgend jaar de schade een beetje inhalen als we op de camping in Gasselte zitten.

Zaterdag 29 september 2012.

Vandaag zijn we in Duivendrecht waar het SPAA-honk wordt geopend. Het SPAA, dat staat voor Senioren Politie Aamsterdam-Amstelland, heeft tot doel contacten te onderhouden met de gepensioneerden van de politie en het korps Amsterdam-Amstelland. Niet zo lang geleden hadden we een BBQ, welke door het SPAA was georganiseerd.
Het nieuwe honk, voorheen een politie posthuis, zal met name worden gebruikt als soos voor o.a. klaverjassen, bingo e.d. Maar er is daar ook ruimte voor andere activiteiten. Grote evenementen zullen in het hotel in Osdorp plaatsvinden, zoals de BBQ.